söndag 26 juli 2020

En liten överraskning.

Nu har det varit en tid med mycket saker som krävt fokus på annat håll än utvecklande sexuella upplevelser. Vi har haft fullt upp, både självvalt och utanför vår kontroll. Det känns det som om hela världen varit upp och ner ett tag. Men jag kände att det var dags för ett avbrott. Stoppa ekorrhjulet en stund för att njuta istället. Utan min mans vetskap bjöd jag in Isa och planerade en liten överraskning. 

Jag vet att min man har kontrollbehov som heter duga vilket gjorde det hela lite läskigt. Jag sa att jag ville avsätta en kväll där jag skulle sköta allt. Där vi fick en paus från allt som hände runtomkring. Jag bad honom duscha och fräscha till sig och sen lägga sig på sängen. Jag satte på stämningsfull musik och tände lite doftljus. Jag hade redan fräschat till mig och hade en kort kjol, stay ups och bh på mig. Jag sa att han skulle få en massage men något annorlunda. Vi skulle ha ögonbindel och börja med att ligga på rygg. Han var med på noterna och jag satte på honom ögonbindeln. Det pirrade av spänning i hela kroppen. Jag låtsades ordna med olja samtidigt som Isa smög in till oss och log emot mig. Wow, även hon hade supersexiga underkläder, kort kjol och stay ups. Man kan nästan tro att vi kommit överens om det. Jag såg hennes pirriga förväntning men utan ett ljud klättrade hon upp i sängen. gränslade min man och satte sin fitta mot hans läppar. Han ryckte till ovetandes om vad som skulle hända. Men han var snabbt med på noterna, hans händer smekte hennes rumpa samtidigt som han började slicka henne. Hon försökte gny tystlåtet men hennes andning kunde hon inte hålla tillbaka. Det såg ut som en uppdämd kåthet plötsligt släpptes lös i hennes kropp och hon började jucka mot min mans tunga. Jag antar att han direkt visste att det inte var jag då han borde känna igen smaken av mig och någon annan. Men det kändes ändå spännande att försiktigt dra handduken åt sidan och blotta hans redan hårda kuk. Jag slickade på den. Kände hur den redan var våt av försats. Utan att använda händerna började jag suga den. Om möjligt blev den ännu hårdare i min mun. Jag kände själv hur jag efter allt planerande och vetskapen om denna kväll gjort mig så otroligt kåt. Isa såg mig bakom henne och gjorde en piruett för att vända sig om. Vi sög min mans kuk tillsammans, jag såg i Isas blick att hon var nära att komma av min mans tunga. Jag kysste henne och våra läppar var båda hala av försatsen från min mans kuk. Jag gränslade också min man, gned fittan fram och tillbaka över hans kuk några gånger innan jag inte kunde hålla mig längre och sjönk ner över den. Jag började rida intensivt direkt. Kände hur pulsen rusade, rysningar strömmade genom kroppen. Jag försökte hejda mig något, drog fingrarna genom Isas hår och vi kysste varandra. Men när jag både hörde hennes stön och såg att hon var på väg att komma kunde jag inte hålla mig längre. Det krävdes inte mycket innan jag vibrerade av en skön orgasm på min mans kuk. Åh vad snabbt jag kom, Isa kom samtidigt. Vi klev båda av min man för en kort återhämtning. Tog av ögonbindeln och de fick hälsa på varandra. Han såg ut att uppskatta överraskningen. 

Vi la oss på varsin sida och sa nästan i munnen på varandra, en sekund bara. Min man smekte oss båda på låren, upp mot men inte ändå emot fittan, det kittlades så skönt. Isa tog kommandot och rullade upp på honom och ner över hans kuk. Sakta började hon rida samtidigt som de kysstes. Jag njöt av att se dem kåta och glada. Min man smekte henne över ryggen och rumpan. Smekte hennes anus. Hon red och gnydde. De är så sexiga.
Isa pressade sig emot min man och jag fattade direkt att hon kommer igen. Hennes stön gjorde oss båda kåta. Hon mumlade något och la sig åter på rygg på sidan. Kom, sa hon till mig, jag vill slicka dig. Jag la mig i en 69:a med henne och hon vilade någon sekund innan jag kände hennes tunga försiktigt leka med min klitoris. Min man ställde sig bakom mig och jag kände hur hans kuk fick hennes muns uppmärksamhet för en kort stund innan han trängde in i mig. Det är så otroligt skönt att känna hennes varma tunga som slickar mig samtidigt som min mans stenhårda kuk knullar mig bakifrån. 


Jag slickade Isa samtidigt, till och från, emellanåt blev det för intensivt och njutningen fick mig nästan paralyserad. Nu hör jag även hur min mans andning tyder på att han skulle kunna komma när som helst om han inte stannar upp. Isas hungriga mun slickade och sög oss båda. Omväxlande hade hon hans kuk långt ner i halsen.  Det vällde upp inom mig och jag ville snart inte hålla emot längre. Min man hör mina stön och det är pricken över i:et för honom, han trycker in hela sin kuk i botten och jag känner hur den pulserar, Han stönar högt och jag med. Isas tunga fortsätter slicka mig till hela jag börjar skaka. Min man drar sig ur mig. Isa fortsätter slicka min nysprutade fitta. Sperman måste rinna rakt ner över hennes ansikte nu. Jag vände mig om för att se och det var inte så farligt. Hon måste duktigt slickat i sig det mesta. Lite rann över henens kind. Hon log vilket fick mig att le. Min man hade redan hämtat en handduk som han gav till oss. Wow, vilken urladdning. 

Isa var snabb att påminna mig, fortfarande med sperma i ansiktet, att jag hade lovat henne att vi skulle äta Tacos, sen bada jacuzzi, och vi skulle ju faktiskt ha massage sen också. Jag älskar hennes positiva och inspirerande energi. 

En dusch, fixa lite mat, äta i lugn och ro, hänga i jacuzzin nästan en timme för att sen turas om med 4handsmassage. 2 masserar 1. Ja, sen var vi ju nakna igen och det är ju synd att låta sånna tillfällen gå till spillo. Vi turades alla om att vara i centrum, massor med skön njutning var exakt vad vi behövde nu. Ett perfekt avbrott med massa nya vackra hemligheter. 

1 kommentar:

  1. Vilken härlig och spännande kväll det låter som!

    SvaraRadera