torsdag 4 september 2014

UltraStud och Super Slik!

Med i paketet från vuxentoys.se var inte bara helkroppsstrumpan utan även ett tillskott i min glesa dildosamling samt ett skönt glidmedel. En Ultrastud soft mount är som namnet avslöjar ganska stor och bestämd. Denna hade även en sugkopp så jag kan sätta den precis vart jag vill.


Jag har fantiserat om en dildo med sugkopp. Det öppnar upp gränser för lekfulla fantasier. Jag tänker mig att jag bland annat kan sätta den på kaklet i duschen, på en stol, på kanten i jacuzzin. Hemma kan man alltid leka i lugn och ro men så fantiserar jag om att testa den på andra ställen bland annat i en hiss. Kanske i en av de fina hissarna de hade på Lebua i Bangkok. Inredda med speglar och rostfritt. När jag blir ensam i hissen sätter jag fast den på väggen. hasar upp klänningen lite och låter den komma in i mig. Jag lägger handflatorna mot väggen och svankar mot dildon. Så kan jag få mig en snabbis när jag åker hiss. Det måste jag testa någon gång. Ultra stud får hänga med i handväskan tror jag.
        

I kväll testade jag den dock för första gången i lugn och ro hemma. Jag tog lite Super Slik glidmedel. Det räckte med lite för att få bra glid, riktigt klibbigt och skönt var det glidmedlet. Precis som beskrivningen säger så varar det länge och en liten klick räcker.

        

 Eftersom jag fantiserat ett tag om en dildo som går att fästa så ville jag testa lite olika ställen med den. Jag har lekt med den på spegelgolvet, på väggen, på en stol. Sen fick den följa med in i duschen där den fick sitta på kaklet medan jag lät det sköna vattnet från takduschen värma mig. När jag fått upp värmen kunde jag inte hålla mig från den saftiga kuken på väggen längre. Jag tog lite mer glidmedel och satte dildon mot fittan och lät den sakta glida in. Utan vibrator först, sakta in och ut, den är riktigt stor och styv och fyller mig ordentligt. Jag smeker mig samtidigt, försöker lite smidigt sätta på vibratorn men måste vrida hela sugkoppen som sitter fast på väggen för att den ska gå igång och den går igång kraftigt. Den är inte ställbar utan vibrerar ordentligt. Det är otroligt skönt, jag stöter den djupt och trycker samtidigt min klitoris mot klitorisstimulatorn på dildon med mina fingrar. Jag förlorar mig en stund av dess intensitet, jag blir nästan lite yr och det känns som att jag ska ramla omkull. Jag återfår balansen och kommer ganska snart i en skön orgasm. Mmm, en häftig upplevelse, och nu ligger den i handväskan, redo för nya spännande äventyr.

         

 Ett perfekt tillskott i leklådan. Unna dig en du med eller överraska din partner, glöm inte glidmedel. 
Du hittar dem och mycket annat kul hos Vuxentoys.se


2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag undrar hur man kommer i kontakt med den underbara författaren? Skicka gärna ett mail till mig, lina@synapswebb.se

    kram
    Lina

    SvaraRadera