lördag 9 augusti 2014

Fredagsförväntningar och Tantra

Fredagar är alltid speciella. Helgen står inför dörren och det brukar alltid finnas mer tid för sex. Jag var före baby ut till strandhuset och hade lite tid att fixa på gården. Värmen gör mig alltid lite extra kåt. Men arbetet gjorde mig smutsig. Det var dags för en dusch innan hon skulle komma. Jag tvålade in mig och skickade en bild. Jag tänkte få in henne på rätt tankebanor för kvällen.
Efter duschen tände jag grillen och började grilla kyckling och grönsaker. Baby kom och frågade om det fanns tid för henne att duscha innan maten eller om hon skulle vänta. Men kycklingfiléerna var tjocka så hon kunde ta god tid på sig i duschen. Hon rakade benen och härligheten så jag tänkte att hon också var upplagd för sex. Vi åt i lugn och ro och tog lite mörk choklad efter maten. Vi pratade om att bada lite i jacuzzin men hamnade på soffan. vi var båda nakna, jag la mig på mage och baby la sig ovanpå mig. Det var skönt att bara ligga där hud mot hud och känna lugnet. Hon kysste mig försiktigt i nacken och rörde sig försiktigt mot mig. Hennes stora bröst mot min rygg. Och hennes venusberg som hon pressade lätt mot min rumpa. Jag älskar att känna henne rytmiskt röra sin fitta mot mig. Vare sig det är mot mitt knä när hon suger mig, mot mitt ansikte när hon kommer eller bara svarar på mina smekningar med handen.
Trots den erotiskt laddade stämningen så lyckades fredagskoman infinna sig och vi kände oss utslagna.
- Kom så badar vi, säger hon.
Vi körde massagen i jacuzzin en stund och blev ännu mer avslappnade och alldeles dåsig av värmen.  Baby ställde sig upp för att få lite friskluft och medan jag bytte låt på spotify med telefonen så fick hon posera med sin härliga kropp.

 Jag blir inte annat än kåt när hon rör sig framför mig i badet. retfullt smeker sina bröst och ner mellan sina ben. Vänder på sig och visar sin härliga rumpa som jag älskar. Hon smeker sig och kysser mig. Jag höjer sakta upp min kuk till strax ovan vattenytan och låter henne smeka den. Hon kan inte hålla sig utan tar den i munnen och börjar suga mig.


Hon får leka med min kuk en liten stund innan vi förflyttar oss tillbaka till soffan. Hon lägger huvudet på min arm och smeker min kuk. lätt låter hon fingertopparna smeka den och ett finger löpa över strängen. hon nuddar den knappt. Vi kysser varandra och njuter av att bara ligga där och hångla. Efter en stund gränslar hon mig och tar min kuk i munnen igen. Suger den så djupt hon kan. Jag hör hur hon får kväljningar när hon tar den djupt i sin hals. Samtidigt smeker jag henne uppskattande över ryggen. Vi går alla tre på halvfart. Både jag, baby och kuken. Men det är otroligt skönt att bara ligga där och njuta. Det känns lite som tantra, utan att vara närmare insatt i hela den läran. Klockan är nästan midnatt och hur kåt man än är så är man trött när helgen kommer. Efter flera timmars hångel, smek och retsam lek som skulle varit ett underbart förspel så känner vi att vi nästan somnar i soffan. Det gör absolut inget att jag inte får komma när hon leker med min kuk. Jag vet att det blir desto skönare dagen efter, när jag väl får spruta. Jag håller gärna upp med sex någon dag för att orgasmen ska bli ännu skönare.


Morgonen efter så var det dags för en liten löprunda innan baby måste jobba. Vi tycker det är viktigt med träning och hälsa. Vi vill aldrig bli överviktiga och inte attrahera varandra längre. Så efter frukost bar det av på smala skogsstigar. Jag tänker på hennes lilla rumpa när hon springer framför mig på stigen. Och vad jag skulle vilja göra med henne där ute i skogen. Mot ett träd, på en sten eller bara hålla hennes armar och ta henne hårt bakifrån.

Vi passerade ett fågeltorn där ute i skogen. Klättrade upp och läste i dagboken. Tranor och fika verkar populärt bland fågelskådare. Baby hoppade upp på en stol och viftade med rumpan. Återigen, som jag skulle vilja borra in min tunga och slicka henne där i fågeltornet. Smaka på hennes varma safter och låta tungan leka över analen som hon visar när hon särar på skinkorna med sina händer. Ibland önskar jag att det fanns mer tid. Jobb väntade. När vi fick upp farten på tillbakavägen kände jag hur min blodfyllda kuk återgick till normal storlek. Ännu mer kåthet hade samlats i den och jag ser fram emot att få utlopp för den. Kanske ikväll. När baby jobbat klart.

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha haft en riktigt bra kväll och morgon med din vackra kvinna, hoppas ni får det ännu bättre ikväll! Bra skrivet.

    SvaraRadera
  2. Väldigt smakfulla bilder och välformulerat :)
    DC42

    SvaraRadera