söndag 3 augusti 2014

PRIDE PARADEN

Efter herrgårdsvistelsen var vi tillbaka i Stockholm lagom till årets gladaste festtåg. Oavsett läggning är det väldigt roligt med PRIDE och speciellt paraden. Att det är stort märker man på att till och med statsministern går med i ledet. Vi stod längst fram och hejade på alla glada och frigjorda människor som dansade fram på Stockholms gator. Årets parad måste ha varit rekordlång, den tog aldrig slut kändes det som!
Vart gömmer sig alla tokar resten av året liksom? Killar som ser ut som tjejer, tjejer som ser ut som killar. Killar som klär sig som tjejer men inte alls ser ut som tjejer ändå och alla otroliga klädarrangemang. Det vi gillar mest är de som är glada och dansar till bra musik. Björn borg ekipaget var häftigt med robotliknande dansare. Men det måste ha varit väldigt varmt i de maskerna. Även "ett grönare stockholm" Hade några riktigt sköna dansare längst fram i grön kroppsstrumpa och gul peruk som öste på med skön dans. Mer sånt, vi fick oss många glada skratt.
Förutom paraden och en massa flaggor i regnbågens färger så märker man av pride veckan i Stockholm genom att fler korthåriga tjejer flirtar med tjejen och många män hänger kvar med blicken alldeles för länge på killen.
Ett år till nästa PRIDE, keep on dancing! Nästa år kanske vi gitterbuggar oss fram i täten på paraden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar