lördag 27 september 2014

En skön lördag!

Mitt på dagen blev jag så otroligt sugen på kuk. Han satt i soffan så jag kröp upp mellan hans ben och hasade ner hans byxor. Slickade och sög intensivt tills han fyllde min mun med varm sperma.

En stund senare låg vi och smekte varandra, jag var otroligt våt. Det var så skönt att kyssas och hångla som tonåringar samtidigt som jag ville ha hans kuk. Han la sig över mig och vi kysstes passionerat samtidigt som han kom in i mig. Vi knullade sakta och njöt av varje stöt in och ut. Kyssar, stön och svetten som började krypa fram. Han höll mig i ett fast men mjukt grepp och det dröjde inte länge innan jag inte kunde hålla mig längre. Jag kände hur det drog ihop sig och hur jag kramade om hans kuk när jag kom. Några sekunder låg vi stilla och njöt av min orgasm innan han började röra sig igen. Han reste sig upp och hade mitt ena ben över sin axel när han samtidigt höjde tempot och stötte hårt och intensivt. Han stönade ut att han kommer och jag kände hur han sprutade i mig. Kuken bultade och han föll ihop bredvid mig. Vi låg så en stund, kysstes och smekte varandra.

6 kommentarer:

 1. Mums! Blev kåt av att bara läsa om det ;) Ni knäppte inga bilder denna session? //E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du blev kåt. Ta foton som förspel är bra, men bilder i akten är lite av ett problem, jag vill gärna men jag antar att passionen är för stor för att avbryta och fota. Jag ska försöka bättra mig där.. ;)

   Radera
  2. Ja det är en svår avvägning att fota eller inte fota under sexet. Finns en risk att stämningen dör ut lite om man ska ställa ISO-tal och skärpa när man bara vill fortsätta mot extas ;) Älskar bloggen ändå och läser den ofta. //E

   Radera
 2. Hejsan Vackra,

  Mitt namn är Lina Larsson och jag jobbar som projektledare för Sveriges största nätbaserade sextidning, Förspel.se. Vi publicerar sexrelaterade artiklar som innehåller allt ifrån sextips till svar på läsarmail och besöks av ~2670 läsare om dagen.

  Anledningen till att jag skriver till dig är för att jag under en längre tid har läst din blogg med stort intresse. Du skriver väldigt ärligt och bra, precis som sex ska vara! Jag hade tyckt att det vore underbart att länka till din blogg från Förspel.se, därför undrar jag om du är intresserad av ett enkelt länkutbyte med oss där vi länkar till dig och du länkar till oss från din blogg?

  Det hade gagnat oss båda i sökresultaten på Google och givit oss båda fler läsare.

  Stort tack på förhand!
  Lina

  SvaraRadera
 3. Tack snälla. Hur tänker du dig det länkbytet, du får gärna skicka ett mail för vidare diskussion.

  SvaraRadera
 4. Jag skickar gärna ett mail om jag hade din adress :) Du kan kontakta mig på lina@synapswebb.se

  SvaraRadera