måndag 22 september 2014

Komma ut ur garderoben, kladdig

Jag gick in i min walk in closet för att byta om. Jag är precis på väg av med kläderna när han kommer in efter mig. Han är nästan naken, kuken ser så inbjudande ut. Jag försöker först motstå frestelsen att gå ner på knä, vi ska iväg och har bråttom, men jag kan inte låta bli. Jag sätter mig på knä framför honom och kysser kuken. Han smeker mitt huvud och drar fingrarna genom mitt hår samtidigt. Jag ser upp på honom och putar med läpparna mot ollonet. Han blir hård och den varma kuken ligger över mitt ansikte när jag låter tungan leka i virvlande rörelser på hans pung. Båda mina händer smeker hans ben. Jag suger hungrigt men blir avbruten av hans händer som för upp mitt huvud när han böjer sig ner för att kyssa mig. Han viskar att jag suger skönt och ser fantastiskt sexig ut där jag sitter med hans kuk i munnen. Jag blir ivrig att fortsätta. Jag hör hur han stönar när jag slickar och suger. Han juckar lätt så jag får ta ena handen runt hans kuk för att inte oförberett få den långt ner i halsen. Det bultar i fittan av upphetsning. Egentligen skulle jag vilja ha honom i mig, men vi hinner inte. Jag smeker honom över magen, runkar och suger när han viskar att han kommer spruta. Jag ler stort och öppnar munnen, tar hans hand och sätter den runt hans kuk så han själv får avsluta över mitt ansikte.
-Spruta över mig, viskar jag. Han stönar högt när han kommer över min mun och ansikte. Sperman rinner ner över hakan och jag känner mig otroligt sexig.


9 kommentarer:

 1. Ler :- så j.. Läckert skrivet

  Fender6522

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan hända mycket härligt i garderoben ;)

   Radera
 2. Härligt vill leka med din heta kropp

  SvaraRadera
 3. Oj det är mycket vet inte vart jag ska börja men vill ha dig naken med en ögonbindel så jag sakta kan göra dig kåtare och kåtare .. Vill smeka dina bröst och reta din fitta tills du ber om att få kuken i dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade ögonbindel för första gången för bara någon vecka sedan :)

   Radera
 4. Härligt tyckte du om det , kommer det hända igen ?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läskigt men spännande ;) Jag testar gärna igen!

   Radera
  2. Mm kommer drömma om hur jag knullar dig i natt ... Hur vill du att jag ska ta dig

   Radera