lördag 23 maj 2015

Sexkontakt på nätet..

Vi finner sex på fler inblandade lite spännande och tycker att möten i verkliga livet är häftiga. Men det är inte helt enkelt att få till då det är lite tabu att bjuda hem par från jobbet på middag och sex.

Vi testade att gå med några webbaserade plattformer för att möta andra sexintresserade människor. Efter att ha varit medlem ett tag förundras vi lite över hur folk beter sig på dessa sidor. Det vi saknar mest är finess, tålamod och förmågan att läsa presentationen. 

Det måste ju finnas fler än vi som även fast vi redan är ett par vill ha en bra känsla av den andra parten innan det leder till en träff? En bra känsla kan uppstå snabbt. Eller ta tid att bygga upp, oavsett innebär det för oss att man har ett visst gemensamt intresse och känsla för sex.

Ensamma tjejer finns det procentuellt minst av. Detta vet ju flickorna om som själva blir dränkt i mail av den större andelen killar. Det verkar leda till att om en flicka tar kontakt antar hon att det räcker med att skicka en flörtsmiley och sen ska saken vara biff. Lite lustigt att tjejer på sexsidor på nätet har fått sådan makt. Men det fungerar inte för oss. 

Killar som skriver finns det flera varianter av. De som skickar samma copy/paste meddelande till 100 profiler/dag. Ofta får man samma mail flera ggr av samma person. De av dessa som ändå anstränger sig kollar efter något på profilen som de lägger till en kommentar om under sitt copy/paste meddelande för att det ska verka som att han läst på vår sida. Det känns så speciellt när de mailen dimper ner. Åh, vill han verkligen ligga med mig. 
Det finns de som skickat så många mail utan att få svar så de orkar inte anstränga sig längre. Antingen försöker de få uppmärksamhet med ett par ord eller max två meningar, som en liten chansning. De av dessa som ändå orkar ber om att man ska kolla hans egen profil om han inte kan vara intressant. Utan närmare presentation. 
De finns självklart de som ser grymt bra ut och tänker att det räcker för att vi ska skynda oss dit och hoppa upp på hans 24cm hästkuk. 
Det finns de som verkligen försöker Några få seriösa mail har vi faktiskt fått från killar som verkar trevliga, men så har det visat sig att de smyger bakom sin partners rygg. De kan ses en viss timme då de säger att de ska iväg och träna eller dagtid i veckorna, då vi jobbar. Hur ska det gå om vi vill experimentera en hel natt med någon som förväntas sova bredvid sin sambo precis då?

Paren som skriver verkar inte alltid helt överens. Väldigt ofta verkar en part mer intresserad av träff än den andra. Vad är grejen med att bara ha bilder på den ena av personerna av de två i paret? 
Det är såklart ännu svårare att få det att klicka mellan fyra inblandade viljor. 

Vad är grejen med att lägga till någon som favorit men sen aldrig skriva något? söker man att bli uppmärksammad?

Väldigt många verkar inloggad då allt blod samlats i underlivet och då kan vi ju förstå att det är svårt att tänka klart. Det märks ju såklart på förmågan att kommunicera. 

Självklart blir det en surrealistisk värld där man kan bete sig helt annorlunda än i vanliga livet. Det är såklart spännande. Hur många skulle gå fram till någon på gatan och erbjuda sin XXL?

Vi hade hoppats på att se någon som passar in i våra önskningar utan att beskriva precis vad vi är ute efter på vår profil. Lite elakt kanske, men vi upptäckte att det var otroligt många kappvändare. 
Skriver man att man söker vanlig okomplicerad vaniljsex utan dominans så är det flera som skriver att de tycker sex är bäst på just det sättet. 
Skriver man veckan efter att man är nyfiken på dominans och BDSM så skriver samma personer igen och berättar att det är de är naturligt dominanta och i princip uppfann BDSM. Känslan blir att många spelar spel och säger precis vad som helst för att få ett snabbt och okomplicerat ligg.

Snart ett år på internet utan några träffar funderar vi på hur stor höstacken är som vi söker i.. 

Hur upplever ni kontaktsidor på nätet?

2 kommentarer:

 1. Din text stämmer in 100%, det är precis så det fungerar på sexsidor och om man råkar ha tur kan man hitta en utav den där 1% som vet hur man beter sig och verkligen läst vad personen/erna söker. Så antingen väntar man på den rätta eller så ger man bara upp det för det kan ta väldigt lång tid :)

  Mvh: Någon som hittade er genom en sexsida

  SvaraRadera
 2. Hejsan,

  Skulle du vara intresserad av att samarbeta med oss på Viktor & Vilma, www.viktorvilma.se? Det är en helt ny webbshop med fokus på kundtjänst! Vi öppnat inom kort och söker nu duktiga och kåta samarbetspartners! Vi är öppna för förslag vad gäller samarbetet, helt enligt vad du tycker är okej. Produktrecensioner, prover o.s.v. Endast fantasin sätter gränserna!

  Ta kontakt med mig på magnus@mawetrading.fi!

  Vänliga hälsningar,
  Magnus, grundare
  MaWe Trading, öppet bolag

  SvaraRadera